Press "Enter" to skip to content

Classes/Locations

WEDNESDAYS @ our Toronto location

Starting Wednesday September 14th to Wednesday December 7th (13 weeks)

4:00 to 5:00 PRIZEWINNER TO OPEN CHAMP (60 minutes)

5:00 to 5:30 NEW & RETURNING BEGINNERS (30 minutes)

5:30 to 6:15 ADVANCED BEGINNER AND NOVICE (45 minutes)

FRIDAYS @ our Toronto location

Starting Friday September 9th to Friday December 9th (13 weeks)

No class on October 28th due to Oireachtas

5:00 to 6:00 ADVANCED BEGINNER AND NOVICE (60 minutes)

6:00 to 7:00 PRIZEWINNER TO OPEN CHAMP (60 minutes)

7:00 to 8:00 ADULTS (60 minutes)

SATURDAYS @ our Brampton location

Starting Saturday September 10th to Saturday December 10th (13 weeks)

No class on October 29th due to Oireachtas. In the case of a Feis that many dancers are attending we will move the class to the Monday before the Feis, or you can choose to double up (ie stay for 2 classes to make up the time during that session).

8:30 to 9:00 JR IRISH (30 minutes)

9:00 to 9:45 ADVANCED BEGINNER (45 minutes)

9:45 to 10:45 NOVICE (60 minutes)

11:00 to 12:30 PRIZEWINNER TO OPEN CHAMP (90 minutes)

Leave a Reply