Toronto Dance Class

MHSB

5:00 to 6:00 PRIZEWINNER TO PRELIMINARY CHAMPIONSHIPS (60 minutes) 6:00 to 7:00 NOVICE (60 minutes) 7:00 to 8:00 ADULTS (60 minutes)

Toronto Dance Class

MHSB

4:00 to 5:15 NOVICE TO PRELIMINARY CHAMPIONSHIPS (75 minutes) 5:15 to 6:00 BEGINNER/ADVANCED BEGINNER (45 minutes)

Toronto Dance Class

MHSB

5:00 to 6:00 PRIZEWINNER TO PRELIMINARY CHAMPIONSHIPS (60 minutes) 6:00 to 7:00 NOVICE (60 minutes) 7:00 to 8:00 ADULTS (60 minutes)

Brampton Dance Class

LLRC

8:30-9:00 Beginners 9:00 to 10:00 Advanced Beginners/ Novice 10:00-11:30 Prizewinner 11:30 to 1:00 Preliminary Championships and Advanced Adults

Toronto Dance Class

MHSB

4:00 to 5:15 NOVICE TO PRELIMINARY CHAMPIONSHIPS (75 minutes) 5:15 to 6:00 BEGINNER/ADVANCED BEGINNER (45 minutes)

Toronto Dance Class

MHSB

5:00 to 6:00 PRIZEWINNER TO PRELIMINARY CHAMPIONSHIPS (60 minutes) 6:00 to 7:00 NOVICE (60 minutes) 7:00 to 8:00 ADULTS (60 minutes)